Τα πρόσωπα του @ntinoszaxaroplastia

Αβραάμ Κουσουτζίδης


Ο Αβραάμ, ιδιοκτήτης των ζαχαροπλαστείων “NTINOS”, είναι μεγαλωμένος στην πόλη της Δράμας.

Το 1987 τελειώνει τις σπουδές του στο εξωτερικό στην γυμναστική ακαδημία με ειδικότητα στο τένις, με αυτό ήθελε να ασχοληθεί. Στην πορεία, όμως, οι στόχοι του άλλαξαν, και δίπλα στον πατέρα του, Ντίνο, μαθαίνει όλα τα μυστικά για την ζαχαροπλαστική και το φρέσκο, παραδοσιακό παγώτο με πρόβειο γάλα. Αποφασισμένος, με νέες, φρέσκιες ιδέες, το 1994 αναλαμβάνει την επιχείρηση “NTINOS”. Από τότε, κάνει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, γυρίζοντας πίσω, πάντα με νέα, φιλόδοξα σχέδια και καινούριες ιδέες. Θέλει πολύ να κάνει ένα ταξίδι στο μακρινό Τόκιο της Ιαπωνίας. Αγαπημένο του γλυκό, ως λάτρης της σοκολάτας, η Black Mamba.

Sugar Artist

Χριστίνα Παπαδοπούλου


Η sugar artist των ζαχαροπλαστείων “NTINOS”, είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από όλες αυτές τις μοναδικές δημιουργίες με ζαχαρόπαστα.

Χριστίνα Παπαδόπουλου, σύζυγος του Αβραάμ.

Η Χριστίνα σπούδασε αστική και περιφερειακή ανάπτυξη, στο Πάντειο πανεπιστήμιο κοινωνικών και πολιτικών επιστημών της Αθήνας. Αποφοίτησε το 1994 και για λίγα χρόνια ασχολήθηκε με τα οικονομικά. Το 1999 ξεκίνησε εντατικά σεμινάρια ζαχαρόπαστας με τους καλύτερους σε αυτό το είδος. Ταξιδεύει και παρακολουθεί πολλές, μεγάλες επιδείξεις και σεμινάρια ζαχαρόπαστας στο εξωτερικό, μαθαίνοντας πάντα τις νέες τάσεις και όλες τις καινούριες τεχνικές. Με πολύ υπομονή και αγάπη γι’αυτό που κάνει, βραβεύτηκε με 3 χρυσά και 1 αργυρό μετάλλιο σε πανελλήνιους διαγωνισμούς ζαχαροτεχνίας. Πρόσφατα, ήταν κριτής σε πανελλήνιο διαγωνισμό ζαχαροτεχνίας.Της αρέσει πολύ η γυμναστική,η φύση,η ζωγραφική και το διάβασμα.

Κωνσταντίνος Κουσουτζίδης

Κωνσταντίνος Κουσουτζίδης, γιος των ιδιοκτητών των ζαχαροπλαστείων ΝΤΙΝΟΣ.

Ο Κωνσταντίνος, έκανε τα πρώτα του βήματα στην ζαχαροπλαστική, σε πολύ βοηθητικό ρόλο, το 2014. Δίπλα στους έμπειρους ζαχαροπλάστες μας έμαθε τις βασικές τεχνικές της ζαχαροπλαστικής. Όσο βρισκόταν σε αυτόν το χώρο, τον “ερωτευόταν” όλο και περισσότερο. Από το 2016 πηγαίνει σε εξειδικευμένα σεμινάρια για γαλλική ζαχαροπλαστική, σε χώρες του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα. Του αρέσει να πειραματίζεται και να εξελίσσεται συνέχεια, ψάχνοντας νέους τρόπους, για να δημιουργεί καινούργια και μοντέρνα γλυκά. Είναι τελειομανής, δίνει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις παρασκευές του. Μετά το καλοκαίρι, σκοπεύει να πάει στην Γαλλία, για ένα χρόνο, πλάι σε έναν pastry chef, με διάκριση Meilleur Ouvrier de France, για να διευρύνει ακόμα περισσότερο τις γνώσεις του.

Αγαπημένοι του pastry chefs είναι οι @cedricgrolet και @antonio.bachour.

Αγαπημένο του γλυκό η τάρτα Gianduja. Όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο ταξιδεύει και αγαπημένος του προορισμός είναι η Νέα Υόρκη.

Χρυσόστομος Κουσουτζίδης

Χρυσόστομος Κουσουτζίδης, γιος των ιδιοκτητών των ζαχαροπλαστείων ΝΤΙΝΟΣ.

Ο Χρυσόστομος φοιτά στο University of Salford, στο Manchester της Αγγλίας, στον τομέα του Marketing. Αφορμή αυτής της επιλογής, ήταν τα εξειδικευμένα σεμινάρια του Marketing που έχει παρακολουθήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με βάση τις γνώσεις που αποκόμισε και τα ερεθίσματα από τα ταξίδια του σε Ευρώπη και Αμερική, συνειδητοποίησε ότι θέλει να διευρύνει ακόμα περισσότερο τις γνώσεις του και να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό. Επόμενος στόχος είναι η απόκτηση του πτυχίου του και η εφαρμογή όσων διδάχτηκε στην οικογενειακή επιχείρηση "ΝΤΙΝΟS".

Ως λάτρης των ταξιδιών, το επόμενο μέρος που θα ήθελε να επισκεφτεί είναι το μαγευτικό Dubai. Αγαπημένο του γλυκό η Chocolate-caramel tart.

"ΝΤΙΝΟΣ"... στη Δράμα

Βενιζέλου 93, τ.κ. 66100, Δράμα,
Τηλ. : 25210 34184 & Fax : 25210 28042

"ΝΤΙΝΟΣ"... στη Κομοτηνή

Ορφέως & Ιωαννίνων 10, τ.κ. 69100,
Κομοτηνή, Τηλ. & Fax : 25310 35053

Επικοινωνήστε μαζί μας

Copyright © 2015-2021 Ζαχαροπλαστεία ΝΤΙΝΟΣ